Medlem

Bliv medlem ved at udfylde skemaet herunder.

Husk at medlemskabet er personligt – dvs. hvis I er et par, der ønsker medlemskab, skal I registrere jer enkeltvis, ad to omgange.


  OBS: Har du ingen mailadresse, så ring tlf. 2042 0444


  Hvor mange ejendomme eller EL-målere ejer du i området? Det kan godt være 0.

  Alle medlemmer modtager jævnligt nyhedsmails.

  Dine oplysninger er sikre: Når du har udfyldt ovenstående har du samtidigt givet os tilladelse til at opbevare dine data i et medlemsregister. Vi overholder selvfølgelig alle regler om databeskyttelse, herunder GDPR.

  A-medlem: Hvis du har fast bopæl i området Sdr. Nissum – Husby – Staby – Thorsminde – Madum bliver du registreret som A-medlem.

  B-medlem: Har du fast bopæl uden for lokalområdet, men er indehaver af en virksomhed eller ejendom (f.eks. et sommerhus) i lokalområdet, bliver du registreret som B-medlem (“Andre”), hvor du har fuld ret til at deltage i alle møder og begivenheder på lige fod med A-medlemmer, blot uden stemmeret. Dette er kun en midlertidig bestemmelse, og kommer ikke til at gælde senere køb af andele.

  Kontingentet for hele året 2023 er kun kr. 250,- pr. person eller firma, og kan indbetales til bankkonto 7670 3764938, eller Mobilepay (Box) nr. (under oprettelse)

  (Ønsker du KUN at modtage nyhedsmail, altså uden at være medlem, så udfyld HER)

  Comments are closed.