Information til medlemmerne af SHN- energi.

Opkrævning af kontingent for 2024.

Der er mulighed for at indbetale kontingentet på mobilepay nr. 20021 eller                                         bankkonto nr. 7670 3764938

Kontingentet for 2024 er 250 kroner pr person eller firma.

I bedes indbetale inden den 15/6 2024

Processen med vores fælles energi-projekt går stille og rolig den rette vej. Vi har fået en projektmand tilknyttet. Han har lavet forskellige modeller og forslag til opstilling af møller. Derud over er der lavet beregninger på de opgaver der ligger foran.

Vi forventer at indkalde til ekstraordinær generalforsamling inden for de næste måneder. En af punkterne vil være forslag til vedtægtsændring, – der vil formentlig være en advokat til stede denne aften. Et andet punkt vil selvfølgelig være orientering og status på arbejdet.

Vi vil gerne understrege vigtigheden af lokal opbakning til vores fælles energi-projekt. Derfor håber og opfordrer vi til at i stadigvæk bakker op om fællesskabet via jeres medlemskab.  Dette er en vigtig forudsætning for kommunal og ikke mindst politisk opbakning.

Vi skal om kort tid have møde med kommunen om et fælles projekt.

I får yderligere information på den ekstraordinære generalforsamling.

Venlig hilsen

Bestyrelsen

 I SHN – energi

Comments are closed.